Project Description

Client: Beloit Memorial High School
Location: Beloit, WI
Scope: 10,500 sf renovation

This project was a 10,500 square foot renovation of the existing commons space at Beloit Memorial High School. It is now dubbed “The Knight Spot” and was designed with the students as a primary focus. The space is used by students who have shown that they can maintain a 3.0 GPA and good attendance record.

The renovation included new finishes for all interior surfaces and incorporated acoustics and Audio/Video technology into the design. The existing cafeteria and adjacent satellite kitchen were also renovated to coincide with the new commons renovations. The backbone of the design included a fully integrated sound and video system for conferencing, presenting, gaming, or watching movies.

 

.